mitasplace.blogg.se

En blogg som handlar om mig,mitt liv i vardagen på både gott och ont, en dagbok helt enkelt. Hundar och barnbarnen betyder mycket för mig...♥

MIN DUKTIGA LILLPLUTT

Allmänt Permalink17
Bamse måste fortsätta med behandling för ögonen i tio dagar till. Nu blir det cortisondroppar, och han  är så duktig. Ligger i mitt knä på rygg, vi gosar och lite godis sen är det bara att droppa i ögonen. Salvan var lite besvärligare först, men sen gick det också bra.
Han gillade inte när veterinären mätte tårflödet med en liten sticka som stoppas in i kanten på ögat, det tar en liten stund. Jag förstår honom mer än väl, för det är inte kul när nån håller på i ögonen. 
Nu hoppas jag att det ska bli bättre i alla fall, och det geggiga är borta men han är fortfarande lite röd i nedre delen av ögat.
Idag har vi fått tillbaks solen igen,härligt. Inte så varmt än men det blir säkert bättre frampå dan....
Nu blir det en långrunda med bästa kompisen..
Ses...♥
 
 
#1 - - Aurora:

Stackarn. Klara är även här och jag ska gå ut och njuta av henne innan jobbet kallar. kram

#2 - - ansepanse:

jätteduktig är han din Bamse-man <3
hoppas att han snabbt blir bra nu
här har det varit en kylig natt men nu är det återigen plusgrader och solen skiner
kramen vännen <3

#3 - - Gittan:

Det är inget vidare när någon petar i ögonen men han är duktig och det är ju bra att det blir ordentligt gjort så man inte slutar för tidigt, dom är för goa dina hundar.
Jag har varit på ett äldreboende här i stan för eftersom jag landat lite med massagen och har lite tid över så kan jag jobba lite extra, kanske någon kväll, helg eller natt när det behövs.
Kramar till dig.

#4 - - Rigmor:

Stackars Bamse, men vi får hoppas att det gör susen nu. Vad beror det på att han fick inflammationen (?) i ögonen, eller det kanske man inte kan veta. Tur att han är duktig kille...
Ja jag ser att vädret är på sitt bästa humör idag, och trots att jag mestadels ligger ned är jag glad för det ändå. Man riktigt känner hur våren spritter i en, och vilken morgon vi hade sen!! Helt fantastisk i färgerna.
Ha en fin dag vännen, och några extra nospussar till...ja du vet vilka!!
Kram kram

#5 - - Hebbe:

Hoppas det blir bra med denna kuren för Bamses ögon..Ja vilken härlig dag vi har i dag,,+18 på balkongen,kan det bli bättre,,Nä,inte i dag tror jag.Haé Kram.

#6 - - Solglitter:

Håller tummarna att allt blir till det bästa...inte lätt när djuren lider...här har vi tyvärr sorg efter vår Maja :(
~Lollokram~

#7 - - amadecasa.blogg.se:

Vad synd att det blev fortsatt behandling, men tur att han är en sån tålmodig patient ändå.
Ha en skön dag!
:-)

#8 - - Henrik Olsson:

Usch, jag förstår verkligen att han inte gillade det!!

#9 - - Sita:

Stackars Bamse krångel med ögonen. Kram

#10 - - Moi:

Ögonen ska man vara väldigt rädd om, oavsett om man har många ben eller bara två :)
Kram

#11 - - Susanne:

Stackars. Förstår att det måste kännas obehagligt men något i ögat så där. Tycker han är duktig. Spike vette sjutton hur han hade reagerat..
Han är lite osäker för främmande människor och saker han inte varit med om ofta. Men vi tränar, han blir bättre och bättre. Just nu går vi hälsa, möta hund kurs :)

Kramisar

#12 - - yvonne:

Så tråkigt att han ska ha ont i ögonen .Att göra karmimillte och låta det svalna ,för att sen tvätta ögonen med är bra!! Nattikram och Pööss!

#13 - - fenixmona:

Så duktig han är Bamsepojken! Gott att det blir bättre! Kramiz

#14 - - Hebbe:

Mors..Jag har nu solen på plats,blir en fin dag tror jag..Blir en Gevaliatur i dag,ska fylla på kaffehyllan..Ja även det allra enklaste smakar bra.,Elvis kommer nog alltid att vara kung..Haé Kram.

#15 - - yvonne:

Godmorgon!Jag vet att det finns raser som har problem med ögonen.Men man kan hjälpa till att hålla dom fria från infektion med karmomillte.. Morgonkram!

#16 - - Janne:

Morron! Aj aj det var inte roligt att höra om Bamses ögon hoppas medicinen hjälper. Ja pollentiden har ju börjat så många både djur och människor lider tyvärr. Här har tussilagon kommit säger folk men jag har inte sett några. Ha det bra !

#17 - - yvonne:

Kommunen har sopat på vår gata.Jag vet att kamomill är bra .Man kan ta hushållspapper och blöta med kamomill sen kasta pappert och ta nytt.Så brukar jag göra. Jag hade en elev som kom en morgon och hade en jätteinfektion o ögonen. jag gjorde kamomillte som hon baddade med på hela lektionen . Och när lektionen var slut så var hon bättre i ögonen. Kram

Till top