mitasplace.blogg.se

En blogg som handlar om mig,mitt liv i vardagen på både gott och ont, en dagbok helt enkelt. Hundar och barnbarnen betyder mycket för mig...♥

EN SÅN TRIST PERSON

Allmänt Permalink7
Det är mig jag talar om, jag är nog den tråkigaste som går i ett par skor just nu. Mina härliga promenader är rätt korta just nu, och inte är dom något sköna heller utan bara ett måste. Det är bara att konstatera faktum, helst skulle min kropp vilja ligga på sängen.
Nu ska jag inte beklaga mig, för precis som jag satte mig här så kikar solen lite försiktigt fram, och dom har ju lovat sol i dag och lite varmare. Jag fryser hela tiden när jag är ute hur mycket jag än tar på mig. Så solen som värmer är guld värt.
I lördags åkte vi ut till hästarna, och fölen har växt till sig och är inga småttingar längre, dom är alldeles underbara..
Bästa kompisar♥
Något annat som muntrar upp är såklart barnbarnen. Förra helgen var det kalas för Martin som fyllde tre år.
Just nu är det Spider man som gäller....
 
#1 - - yvonne:

Vännen ta det lugnt! Du måste vara rädd om dej! och du... du är inte tråkig!! Du måste ta egen tid till dej vännen!! .....................Det känns bäst när man vet att kladerna kommer i rätta händer.. Kram!

#2 - - Moi:

Usch vilken pärs du har gått igenom!
Självklart kommer det att ta tid att återhämta sig från nåt sånt.
Tänk på att kropp och knopp hör ihop, är det ena ur form följer det andra efter.
Ha tålamod med dig själv så ska du se att det kommer att bli mycket bättre - med allt!
Kram ♥

#3 - - Gittan:

Du är inte tråkig jag tycker det är trevligt med våra "konversationer" men jag kan tänka mig att du känner så när du inte är helt pigg.
Djur och barnbarn gör mycket till hälsan och så solen naturligtvis och den hoppas vi på.
Krya på dig, massa kramar till dig.

#4 - - Herr Nilssons Fru:

Jobbigt när man inte är piggelin o sig själv, hoppas du snart mår bättre, slipper frysa och får ny färsk energi. Jag försöker varje dag locka fram solen för att den ska skina på dig o mig o hela befolkningen - den ger oss värme men också massa behövlig energi :)
Gosiga barnbarn och hästarna - underbara!!!
Kramiz

#5 - - yvonne:

Jag har pratat i telefonen tills jag nästan somnade Natti min vän sov gott och stor nattakram och Pööss!

#6 - - fenixmona:

Godmorgon denna tisdag! Hoppas din dag blir en bra dag! Kramiz

#7 - - Johne347:

This website is mostly a walkby for all the info you wished about this and didnt know who to ask. Glimpse right here, and also youll undoubtedly uncover it. baecbekgadec

Till top